@ Библиотека града Београда (читаоница одељења уметности), Кнез Михајлова 56
7. ЈУН, 18:00 – 21:00

РЕГИСТРУЈ СЕ …

Радионица је дизајнирана да упозна полазнике са концептом рада кроз акције, уместо уобичајених свакодневних стања у којима приступају пословању. Упознајући се са својим личним препрекама, полазници из искуства упознају елементе акције: интенцију, инцијативу и енергију, те уче како да повећају своју продуктивност.

Савремени бизнис позива на бржи развој, оштро пивотирање, доводећи до повећања свакодневног стрес, високих захтјева и на нивоу прецизности и аналитичности, али и креативних резултата. Запослени и менаџмент су напети, често супроставених захтева и тиме сваки дан постаје истрзана секвенца неконтролисаних дијелова рада. The Flow Experience учи нову парадигму. Помјерајући из ”постојања у (свакодневном) радном стању” до ”управљања својом сопственом енергијом и оштрењу и намере и иницијативе”. Померај од ”стања” до ”акције” значајно побољшава продуктивност и снижава ангажованост ума и менталног оптерећења омогућавајући повећану креативност.

– улаз је слободан

Moderators. Executors

  • Ненад Чолић, супервизор пројекта
  • Дејан Стојковић, тренер
  • Ранко Трифковић, тренер и координатор пројекта

Организатор Плаво Позориште

Плаво Позориште постоји већ 21 годину и готово од самог оснивања бави се педагошким и едукативним радом како са позоришним професионалцима, тако и са грађанством. Однедавно у понуди је Флоw Еxпериенце, као сублимација вишедеценијског рада и искуства, тренинзи прилагођени потребама учесника у савременом пословању

 

Facebook догађај